Μεταφυσικές Γνώσεις

Το Μυστικό Φως της Εκάτης

Έχουν γραφτεί άπειρα λόγια για τη δύναμη αυτης της Θεας σε Ουρανό, γη και θάλασσα.. Θεά της αυτογνωσίας και της κατάβασης στο σκοτεινό σπήλαιο των θεών του κάτω κόσμου μας φέρνει σε επαφή με τον υποσεινήδητο εάυτο και τις ικανότητες οι οποίες ελοχέυουν στα πίο απομωνομένα σημειά του εαυτού.

Read More »

Κέντρο Ερευνητικής Παραψυχολογίας

Για όλους εσάς που βρίσκεστε στην Αθήνα ή έχετε συχνή πρόσβαση στην πόλη μας και θέλετε να συμμετάσχετε στο σύλλογο του κέντρου ερευνητικής παραψυχολογίας και μεταφυσικής του Kismet τότε δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα αίτησης μελών που θα βρείτε παρακάτω. Η συμμετοχή στο σύλλογο της ομάδας μας σας σας δίνει τα εξής προνόμια: * Ελεύθερη είσοδο και απεριόριστο ...

Read More »

Το πρόβλημα του Κακού στο Υλικό Πεδίο ά μέρος

Οταν μελετάμε την ιστορία του Αδάμ και της Έυας απο τη Γένεση της Παλαιάς Διαθήκης δεν πρεπει να την πέρνουμε κυριολέκτικα αλλά συμβολικά και με γνώμονα την Ψυχολογία του βάθους. Αν την αναλύσουμε σωστά μπορούμε να πάρουμε λίγη απ την λάμψη του Daat.

Read More »

Οι 3 πλευρές της Εσωτερικής Επιστήμης

Ενώ κάποιοι βλέπουν την Εσωτερική Επιστήμη σαν ενα, στην πραγματικότητα μπορεί να διαχωριστεί σε 3 τομείς που τελικά σχηματίζουν μια ενότητα. Και οι 3 τομείς έχουν ως προαπαιτούμενο την επαφή με τον Ανωτερο εσωτερικο Εαυτό.

Read More »

Η ιστορία της μαγείας

Η ιστορία φαίνεται να ξεκινάει γύρω στο 6000 π.Χ στην πόλη Ερινού στην χώρα της Μεσοποταμίας όπου οι Σουμέριοι αποτέλεσαν το πρώτο φύλο που την κατοίκησε.

Read More »

Θέληση: η Βαθιά σημασία της

Τα 4 ρήμματα της Μαγικής Παράδοσης είναι “Γνωρίζω, Τολμώ, Θέλω και Σωπαίνω” .. Παρμένα απο τα ιερό “Τετραγράμματον”. Απο εδώ μπορούμε να αντιληφθούμε τη σημασία της Θέλησης στη μας ζωή αλλά και μαγική μας πρακτική.

Read More »

Σαντερία (Santeria)

Η ΣΑΝΤΕΡΙΑ αποτελεί εξέχουσα θρησκεία στην Κούβα εδώ και πολλά χρόνια.

Read More »

Η μαγεία της Voodoo Θρησκείας

Το αφρικανικό δουλεμπόριο γνώρισε μεγάλη άνθηση τον 15ο μέχρι τον 18ο αιώνα αφήνοντας ενα βαρύ πλήγμα στη μάυρη ήπειρο. Άνθρωποι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο μεταφέρονταν μαζικά στο νέο κόσμο χωρίς να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν κουβαλώντας όμως μέσα τους τις παραδόσεις, τον πολιτισμό, τη θρηκεία και φυσικά τη μαγική τους παράδοση που έμελλε να μείνει ανεξίτηλη και να ...

Read More »