Μυθικά Πλάσματα

Κέντρο Ερευνητικής Παραψυχολογίας

Για όλους εσάς που βρίσκεστε στην Αθήνα ή έχετε συχνή πρόσβαση στην πόλη μας και θέλετε να συμμετάσχετε στο σύλλογο του κέντρου ερευνητικής παραψυχολογίας και μεταφυσικής του Kismet τότε δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα αίτησης μελών που θα βρείτε παρακάτω. Η συμμετοχή στο σύλλογο της ομάδας μας σας σας δίνει τα εξής προνόμια: * Ελεύθερη είσοδο και απεριόριστο ...

Read More »

Τα djinn και τα είδη τους

Τα djinn (στα αραβικά afrit) είναι μια τάξη όντων αιθέρια σε φύση, ημί-υλικά για κάποιους άλλους, που είναι ανάμεσα σε ανθρώπους και αγγέλους. Μπορεί να γίνει παραλληλισμός με τους ευρωπαικούς μύθους για στοιχειακά αν κσι πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μια ξεχωριστή κατηγορία μόνα τους. Χωρίζονται σε αρσενικά και θυληκά.

Read More »

Λυκάνθρωποι και Βρυκόλακες κάτω απο το πρίσμα του Αποκρυφισμού

Γνωρίζουμε απο την λογοτεχνία του απόκρυφου τόσα πολλά για αύτα τα πλάσματα οπώς επίσης και απο τον κινηματογράφο. Παρ όλα αυτά η πραγματική φύση αυτών των πραγμάτων είναι δυσνόητη και χάνεται στα βάθη των αιώνων. Απο την αρχάια Ελλάδα μέχρι τον σύγχρονο σαμανισμό.. Άς κάνουμε μια βουτιά με οδηγό το λύχνο του Δυτικού Εσωτερισμού για τη γνώση του Αστρικού Φωτός.

Read More »

O καθρέφτης ως μαγικό σύμβολο

Ο μαγικός καθρέπτης χρησιμοποιήθηκε σαν βασικό αποκρυφιστικό όργανο απ’ όλους κυριολεκτικά τους πολιτισμούς από τις αρχές του κόσμου τούτου.

Read More »