ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ

Ο Ποσειδώνας, ένας άλλος από τους εξωτερικούς πλανήτες, ανακαλύφθηκε το 1846. Η αργή του τροχιά γύρω από τον Ζώδιο μας διασφαλίζει ότι η επίδρασή του είναι γενεάς.

Το σύμβολο του Ποσειδώνα είναι η τρίαινα του Ποσειδώνα, Θεού των Θαλασσών. Πολλοί για αυτόν τον πλανήτη είναι υγρό (ο Ποσειδώνας κυβερνά τους ωκεανούς της Γης), μεταβλητό και απατηλό στη φύση. Τα όνειρα, η ψευδαίσθηση, η αφηρημένη σκέψη και τα μυστήρια κυβερνούνται όλοι από τον Ποσειδώνα. Η πνευματικότητα μας είναι σημαντική για αυτόν τον πλανήτη και πως αξιοποιούμε αυτήν την ενέργεια για την προσωπική μας βελτίωση. Ο Ποσειδώνας μας προσκαλεί να αφήσουμε την ενέργειά του να πλυθεί πάνω μας και να χρησιμοποιήσει μια διαλογιστική κατάσταση για να αποκτήσει γνώσεις και αυξημένη συνειδητοποίηση. Η ποίηση, η μουσική και ο χορός συγκαταλέγονται στις εκδηλώσεις που μοιάζει με την ηρεμία, τις οποίες ευνοεί αυτός ο πλανήτης.

Ο Ποσειδώνας έχει την πλευρά του ντετέζιερ, καθώς ρυθμίζει ταινίες, τηλεόραση, θέατρο, μόδα και όλες τις μορφές της αίγλης. Στην ουσία, ο Ποσειδώνας δημιουργεί μια ψευδαίσθηση – του τι είναι μαγευτικό στο εξωτερικό και γοητεύει μέσα του. Ο Ποσειδώνας έχει ένα μυστήριο που δεν αποκαλύπτεται εύκολα. Μπορεί επίσης να είναι και ένας κοροϊδεύοντας στην κολακεία – και να ευνοεί την υπονόμευση.

Η σκιά πλευρά του Ποσειδώνα είναι παρόμοια με το γηρασμένο αστέρι που δεν μπορεί να κάνει άλλη τροχιά. Όταν τα φώτα είναι χαμηλά, αυτός ο πλανήτης παίζει σε έναν κόσμο με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα trances και την ύπνωση. Η ενέργεια του εκτοξεύεται από τις σκίπες στις πιο σκοτεινές μέρες, μια θάλασσα ελεημοσύνης, υποχονδρία και ανωμαλία. Ο ύπνος και τα όνειρα έχουν επίσης κυριαρχήσει από αυτόν τον πλανήτη.

Παίρνει τον Ποσειδώνα 165 χρόνια για να ολοκληρώσει την περιστροφή γύρω από τον ζωδιακό κύκλο, ξοδεύοντας περίπου 14 χρόνια σε κάθε ζώδιο. Είναι η θηλυκή ενέργεια και κυβερνάει τους Ιχθείς.

 

Του: Προκόπη Γιαννακόπουλου

Αρέσει σε %d bloggers: