Πως λειτουργούν τα φίλτρα και τα μαγικά υλικά?

Τα μαγικά φίλτρα, οι σκόνες τα ξόρκια και τα μαγικά υλικά είναι βασισμένα σε ιδιότητες και συνταγές γραμμένες μέσα σε Γρημόρια.

Τα Γρημόρια αποτελούσαν ημερολόγια και συνταγολόγια μαγισσών οι οποίες χρησιμοποιούσαν τις συνταγές αυτές στη ζωή τους για να βοηθούν τον εαυτό τους αλλά και όσους ζητούσαν την βοήθειά τους. Τις συνταγές αυτές, ακόμα και οι ίδιες οι μάγισσες ,δεν τις επινοούσαν μόνες τους. Ακόμα και για εκείνες ήταν κείμενα αρχαία που κληρονομήθηκαν και έφτασαν στα χέρια τους απο γενιά σε γενιά.
Πως λειτουργούν λοιπόν? Ας ξεκινήσουμε απο κάτι απλό που όλοι μας γνωρίζουμε και κατανοούμε. Η δημιουργία του σύμπαντος και κατ επέκτασιν και της ίδιας μας της ζωής, όλοι μας συμφωνούμε πως έγινε απο κάποια ανώτερη δύναμη, που κάποιοι ονομάζουν Θεό, άλλοι Αλάχ, άλλοι Βούδα κτλ…Κι αν κάποιος αναρωτιέται ακόμα αν υπάρχει κάτι τέτοιο ας πάρει στα χέρια του ένα φύλλο δέντρου. Ας το εξετάσει καλά φέρνοντάς το κοντά στα μάτια του. Αυτό που θα αντικρύσει είναι η απόλυτη τελειότητα. Ενας απίστευτα καλοσχηματισμένος οργανισμός, δημιουργημένος με τόση ακρίβεια και αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα μιας αλυσίδας. Αυτό και μόνο το τόσο μικρό παράδειγμα μας μαρτυρά πως κανένα “κατα λάθος” ατύχημα δεν θα ήταν ικανό να δημιουργήσει τόσο τέλεια σχηματισμένα ατομικά και δομικά αντικείμενα της ύλης και ΄ζωτικούς μηχανισμούς.
Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα με το οποίο συμφωνει και η ίδια η επιστήμη ότι “τα πάντα γύρω μας είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ”
Ο Θεός λοιπόν, στον οποίο και πιστεύουμε, αποτελεί την μεγαλύτερη μορφή ενέργειας σε όλο το σύμπαν. Κάτω απο το Θεό υπάρχουν φυσικά υποδιαίστερες-μικρότερες μορφές ενέργειας που άλλοι μπορεί να αποκαλλούν αγίους. Παρακάτω μικρότερες πχ Άγγελοι, στη συνέχεια πνεύματα και ου τω καθεξίς, μέχρις ότου να φτάσουμε σε μία ακόμα μικρότερη μορφή ενέργειας που είναι “ο άνθρωπος” Κατα την κατασκευή των φίλτρων και των άλλων μαγικών υλικών οι μάγισσες, οι μυστικιστές, οι σοφοί και οι αποκρυφιστές πραγματοποιούσαν επικλήσεις έτσι ακριβώς όπως όριζαν οι συνταγές ή τα ξόρκια (αρχαία μυστικιστικά και ιερά κείμενα), για να δώσουν ζωή και ενέργεια σε αυτά έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους.
Επικαλούνταν τις ανώτερες απο αυτούς μορφές ενέργειας (πνεύματα, αγγέλους κτλ στην κλίμακα) Ετσι φτιάχνονται όλα τα μαγικά υλικά και εκεί αποδίδουν τη δύναμη και την ενέργειά τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των μαγικών φίλτρων ή υλικών ήταν πάντα οργανικά και όχι συνθετικά. Κι αυτό γιατί μόνο τα οργανικά υλικά που η ίδια η φύση γεννά έχουν ενέργεια. (βότανα, έλαια, λίθοι, κρύσταλλοι κτλ).
Όταν λοιπόν η μάγισσα τελείωνε την κατασκευή ενός φίλτρου, πχ αγάπης και το έδινε στην γυναίκα που θα το χρησιμοποιούσε ,το φίλτρο αυτό ήταν ενεργό και ζωντανό και σε θέση να πραγματοποιήσει το σκοπό για τον οποίο και δημιουργήθηκε. Το μόνο συστατικό που έλειπε απο το φίλτρο ήταν… η ενέργεια του ίδιου του κατόχου ή χρήστη. Όπως είπαμε και πριν ο άνρθωπος είναι και αυτός με τη σειρά του μία μορφή ενέργειας και καθόλου ασύμαντης. Η ανθρώπινη ενέργεια είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και οι επιστήμονες έχουν μάλιστα καταφέρει να την μετρήσουν
Η ενέργεια του ανθρώπου μεταδίδεται στο σύμπαν με τη ΣΚΕΨΗ. Ενα απόλυτο εργαλείο διοχέτευσης ανθρώπινης ενέργειας.
Η γυναίκα που θα έπαιρνε το φίλτρο στα χέρια της θα έπρεπε να του προσθέσει ένα τελευταίο και ζωτικό συστατικό για να το κάνει να δουλέψει και να εξηπηρετίσει άμεσα το σκοπό της. Να του δώσει ΕΝΕΡΓΕΙΑ με την ίδια της τη σκέψη.
Πως θα το κάνετε αυτό?
Παίρνοντας το φίλτρο στα χέρια σας να θυμάστε πως είναι ενεργό, ζωντανό, ακούει τη σκέψη, διαβάζει την ενέργειά σας και πραγματοποιεί.
Θα πρέπει λοιπόν να καθαρίσετε τη σκέψη σας από ό,τι άλλο πριν το χρησιμοποιήσετε και να συγκεντρωθείτε πάνω σε αυτό το σκοπό τον οποίο θέλετε το φίλτρο που κρατάτε να πραγματοποιήσει. Θα πρέπει να πιστέψετε σε αυτό γιατί η πίστη είναι μία τεράστια μορφή ενέργειας ικανή να δώσει ζωή ακόμα και σε μία πέτρα. Η πίστη κάνει σίδερα να λυγίζουν. Πιστέψτε σε αυτό που κάνετε και μην το αμφισβητήσετε ουτε για μία στιγμή. Σύμφωνα με τις σκέψεις ή τα συναισθήματά μας έχουμε 2 μορφές ενέργειας. Θετικές σκέψεις-Θετική ενέργεια / Αρνητικές σκέψεις-Αρνητική ενέργεια. Κάνοντας θετικές σκέψεις στέλνουμε και φορτίζουμε τα μαγικά μας φίλτρα ή υλικά με θετική ενέργεια κι έτσι οι ευχές ή ο σκοπός μας πραγματοποιείται άμεσα (πολλές φορές και την επόμενη ώρα ή ημέρα.) Κάνοντας όμως αρνητικές σκέψεις που αφορούν στο σκοπό μας, τότε φορτίζουμε τα φίλτρα μας ή τα υλικά με αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να μπλοκάρουμε το αποτέλεσμά μας και να το καθυστερούν
 της Αθηνάς Ανδριανού
Αρέσει σε %d bloggers: