ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 5 ΜΑΙΟΥ 1:44 π.μ στις 14° 10’ του Ταύρου

Τα ζώδια που επηρεάζει άμεσα είναι οι Ταύροι οι Λέοντες οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που ο ρυθμός που μας υποκινεί είναι να αναλογιστούμε και να εκτιμήσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να σκεφτούμε την κατεύθυνση στην οποία βρισκόμαστε.

Κάτω από το σκοτάδι αυτής της Νέας Σελήνης, θα ενθαρρύνουμε να αναθεωρήσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα για να δούμε πού μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερη αγάπη, περισσότερη χαρά και περισσότερη υποστήριξη.

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου θα μας εμπνεύσει να δημιουργήσουμε κάποιες υγιεινές συνήθειες, ειδικά όταν πρόκειται για τη διατροφή μας και την άσκηση μας.

Στην πραγματικότητα, αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα ή σχέδιο άσκησης, η Νέα Σελήνη φέρνει τέλεια ενέργεια για να υποστηρίξει αυτό.

Ακόμη και αν δεν έχετε στο μυαλό σας σχέδια, για καλύτερη διατροφή, διαλογισμό, άσκηση, καθαρό αέρα και εστιάζοντας στην ευγνωμοσύνη είναι όλα σπουδαία πράγματα που πρέπει να προσθέσετε στη καθημερινότητα σας, για να προκαλέσετε περισσότερη ειρήνη και περισσότερη ισορροπία.

Η δημιουργία ισορροπίας υπήρξε σίγουρα ένα θέμα στο Σύμπαν τους τελευταίους μήνες και αυτή η Νέα Σελήνη προσθέτει και αυτή την ενέργεια.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας οδηγήσει στη δημιουργία υγιεινών συνηθειών και στην ισορροπία της εργασίας και του παιχνιδιού.

Το έργο μας γεμίζει με σκοπό. Μας βοηθά να ευδοκιμήσουμε, να κερδίσουμε χρήματα και να αισθανόμαστε ότι προσθέτουμε στην κοινωνία.

Η εργασία μας επιτρέπει να δημιουργούμε καλές συνήθειες, μια ισχυρή καθημερινότητα και θα μας κρατά γειωμένους.

Παίξτε όμως, κάνει τα πράγματα καλύτερα!

Το παιχνίδι συμβάλλει στην φλόγα της δημιουργικότητας, των παθών μας και μας επιτρέπει να αφεθούμε χαλαρά. Το παιχνίδι είναι από τα πράγματα που κάνουμε που μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας και να μπαίνουμε στην ευτυχία και τη χαρά.

Επιτρέποντας και παρέχοντας τον χρόνο μας να παίξουμε, μπορεί να μας βοηθήσει να μας τροφοδοτήσει στην εργασία και μπορεί επίσης να εμπνεύσει τα πάθη και το σκοπό μας.

Εάν αισθάνεστε χαμένοι, αν αισθάνεστε πνιγμένοι ή ότι η καθημερινότητα σας έχει γίνει πολύ προβλέψιμη, η τέλεια συνταγή είναι το παιχνίδι!

Και κάτω από την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης, θα υποστηριχθεί και θα ενθαρρυνθεί να φέρει το παιχνίδι στη καθημερινότητα σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, και σίγουρα δεν υπάρχει κανένα μέγεθος που να ταιριάζει σε όλες τις λύσεις.

Το παιχνίδι κάνει μόνο κάτι για τη διασκέδαση του και για την απόλαυση του, ό, τι μπορεί να μοιάζει για εσάς.

Παρέχοντας περισσότερο παιχνίδι στη καθημερινότητα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να ελαφρύνετε την ενέργεια της ζωής σας. Μπορεί να συμβάλει στην αίσθηση θαυμασμού, δέους και περιέργειας.

Το παιχνίδι μπορεί να σας βοηθήσει να φρεσκάρετε την ενέργεια της ζωής σας και να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση σκοπού και σαφήνειας.

Ενώ αυτή η Νέα Σελήνη μας υποστηρίζει να ισορροπήσουμε την εργασία και να παίξουμε και να κάνουμε πιο υγιεινές επιλογές για τον τρόπο ζωής, μας υπενθυμίζει επίσης να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τη ζωή μας με άλλους.

Όταν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις θετικές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας, πρέπει να έχουμε επίγνωση ότι δεν προέρχονται από την αίσθηση ότι δεν είναι αρκετά καλοί ή ότι έχουν ρίζες σε αυτό που νομίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε.

Παρόλο που είναι υπέροχο να εμπνέεται κανείς από άλλους και να παρακινείται από τις συνήθειες και τις επιλογές του τρόπου ζωής των άλλων, πρέπει να θυμόμαστε ποιοι είμαστε ως άτομα και να μην παγιδευτούμε προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουμε άλλους ανθρώπους ως σημάδι για δική μας ζωή.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τις επιλογές μας και τον τρόπο που η ζωή μας φαίνεται να είναι. Όταν αρχίζουμε να συγκρίνουμε τη ζωή μας με τους άλλους, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ότι κάνουμε κάτι λάθος ή ότι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Κρατήστε αυτό το μυαλό όταν περνάτε μέσα από την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης.

Με κάθε τρόπο, δημιουργήστε υγιείς, νέες και αναζωογονητικές συνήθειες, αλλά να το κάνετε επειδή θα έχει νόημα για εσάς!

Δοκιμάστε το καλύτερο για να μην συγκρίνετε και αντίθετα να κοιτάξετε τη ζωή σας μέσα από τα μάτια σας.

Αυτή είναι η ζωή σας και είστε ελεύθεροι να τη ζήσετε όπως εσείς επιλέγετε. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε το δοκιμασμένο και αληθινό μονοπάτι. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε πίσω ή να μείνετε  έξω μόνο επειδή η ζωή σας φαίνεται διαφορετική.

Εάν μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπετε και αισθάνεστε, τότε αυτό είναι όλο θέμα. Και αν δεν μπορείτε, και αν δείτε πράγματα που θέλετε να αλλάξετε, ξέρετε ότι έχετε πάντα τη δύναμη να ξεκινήσετε τώρα.

Το πρώτο βήμα με την επίτευξη θετικής αλλαγής στη ζωή σας είναι να εστιάσετε στην οικοδόμηση περισσότερων από τα καλά πράγματα και όχι στην αποδυνάμωση του τι δεν λειτουργεί.

Ενώ μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε κάτι να πάει ή να πάρετε θετική δράση, πολύ πιο συχνά, όσο περισσότερο εστιάζουμε στην ευγνωμοσύνη και την εύρεση της χαράς στις μικρές στιγμές, τόσο περισσότερο αρχίζει η ζωή μας.

Να είστε ευγνώμονες για τις μικρότερες, πιο πολύτιμες στιγμές που σας συμβαίνουν όλη την ημέρα, όπως την πρώτη γουλιά του καφέ το πρωί ή τα ροζ σύννεφα κατά το ηλιοβασίλεμα.

Μην παγιδευτείτε μόνο κυνηγώντας μεγάλες στιγμές και σκέπτοντας τη ζωή σας ότι πρέπει να είναι μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στην εύρεση χαράς στα απλούστερα πράγματα.

Εστιάστε στα μικρά πράγματα, βρείτε ευγνωμοσύνη και παίξτε στα μικρά πράγματα επικεντρώνοντας την προσοχή σας εδώ, έτσι ξεκινάτε να δημιουργείτε μια ειρηνική και ισορροπημένη ζωή.

Τα Νέα Φεγγάρια φέρνουν πάντα τις νέες αρχές, έτσι εάν αισθάνεστε σαν να χρειάζεστε ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα προσέγγιση, ζητήστε να είστε καθοδηγούμενοι, προσέξτε τα σημάδια και δείτε τι έμπνευση σας καλωσορίζει κάτω από την επιρροή αυτής της όμορφης Σελήνης του Ταύρου που έχει κυβερνήτη τον πλανήτη της ομορφιάς την Αφροδίτη.

Και μην ξεχνάτε ότι σε αυτή την Νέα Σελήνη το τρίγωνο που γίνεται με τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει τα καλύτερα δώρα το σύμπαν εάν το θελήσετε.

 

Του: Προκόπη Γιαννακόπουλου

 

Αρέσει σε %d bloggers: