Τι είναι το Ξάστρισμα

Το ξάστρισμα είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε μία διαδικασία που σχεδόν πάντα είναι απαραίτητη πριν κάνουμε μια μαγική διεργασία ή τελετή.


Το ξάστρισμα είναι η έκθεση όλων των υλικών που έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε στην τελετή μας σε χώρο εξωτερικό
Είναι η διαδικασία που προηγείται της μαγικής διεργασίας. Κατα τη διαδικασία αυτή ο μάγος βγάζει τα υλικά του σε εξωτερικό χώρο (πχ μπαλκόνι, αυλή, ταράτσα κτλ) έτσι ώστε να βλέπουν ουρανό.
Γιατί γίνεται αυτό?
Τα ουράνια σώματα, οι πλανήτες ή αλλιώς αστέρια όπως και η σελήνη που βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα είναι κατασκευασμένη απο μία μάζα μείγματος διάφορων υλικών όπως πχ ο άνθρακας και στέλνουν ισχυρά ενεργειακά και μαγνητικά πεδία προς τη γή. Με ποιο απλά και λιγότερο επιστημονικά λόγια η ενέργεια που κατευθύνεται προς τη γή ειδικά κατα τη διάρκεια της νύχτας, είναι η αιτία που τα υλικά μας διαποτίζονται απο αυτά τα ενεργειακά πεδία και φορτίζουν με ενέργεια.
Όπως είχαμε πει η μαγεία είναι ενέργεια και χρειαζόμαστε ενεργεια για να κάνουμε μία μαγική τελετή. Όση περισσότερη ενέργεια χρησιμοποιήσουμε τόσο πιο ισχυρή είναι η τελετή μας. Για να κάνουμε το οτιδήποτε βέβαια χρειαζόμαστε ενέργεια ακόμα και για να ανάψουμε ένα τσιγάρο.
Και μάλιστα για μια τέτοια απλή κίνηση εκμεταλλευόμαστε πολλές μορφές ενέργειας (κινητική, θερμική, κτλ) αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Στο θέμα μας λοιπόν…Τα υλικά μας κατα τη διάρκεια που βρίσκονται έξω φορτίζονται ενεργειακά απο τα άστρα και τη σελήνη και δυναμώνουν, κι εμείς χρειαζόμαστε πολύ δύναμη. Τα υλικά θα πρέπει να παραμείνουν έξω απο τη στιγμή της δύσης του ηλίου και να παρθούν πριν αυτός ανατείλει. Το φως του ηλίου δυστυχώς διαλύει την ενέργεια που μαζεύτηκε κατα τη διάρκεια της νύχτας κι αυτό μας υποχρεώνει (αν τα ξεχάσουμε και τα βρει ο ήλιος) να αρχίσουμε και πάλι τη διαδικασία απο την αρχή)

Οι νύχτες που ξαστρίζουμε τα υλικά μας αν δεν αναγράφονται επ ακριβώς στο ξόρκι είναι συνήθως 3 και πάντα συνεχόμενες. Υπάρχουν βέβαια ξόρκια που ζητάνε έως και 40 συνεχόμενες νύχτες. Πάντα ακολουθούμε κατα γράμμα τα βήματα και τις απαιτήσεις της συνταγής.

Για να φέρουμε κάτι στη ζωή μας (για καλό σκοπό) όπως έναν έρωτα ή αγάπη, χρήμα, τύχη, προστασία, χαρά κτλ ξαστρίζουμε πάντα στη γέμιση εκτός κι αν το ξόρκι μας μας λέει ακριβώς σε ποια φάση σελήνης πρέπει να ξαστρίσουμε ή να αρχίσουμε την τελετή.
Για να διώξουμε κατι απο τη ζωή μας ή απο τη ζωή κάποιου άλλου τότε ξαστρίζουμε σε χάση. Πχ ξόρκια λυσίματος, απομάκρυνση αρρώστιας, αλλαγή αρνητικής συμπεριφοράς κτλ Στη χάση επίσης γίνονται και τα ξόρκια επιθετικής μαγείας ή καταστροφής

 της Αθηνάς Ανδριανού

Αρέσει σε %d bloggers: