Xρόνος αποτελέσματος μαγικής πράξης

Πολλοί ρωτάνε “ποσο χρόνο χρειάζεται για να πιάσει αυτό που κάνω/έκανα ή θα κάνω?”
Και ακόμα χειρότερα αναρωτιούνται για το χρόνο πριν ακόμα κάνουν το παραμικρό.
Πάμε λοιπον να μιλήσουμε λίγο για το χρόνο….αυτό που καεί τους περισσότερους μάλιστα.
Καθημερινά όπως οι περισσότεροι εδώ γνωρίζετε, ολή μέρα βρίσκομαι πίσω απο ένα τηλέφωνο και μιλάω με δεκάδες κόσμο καθημερινά. Απαντάω φυσικά καθημερινά στην ίδια και την ίδια ερώτηση.
Η ερώτηση ποσο καιρό κάνει να δράση ένα προιόν είναι ατοπη μιας και δε μιλάμε για ένα φάρμακο αλλά για μεταφυσική, για ενέργεια. Την ενέργεια που στέλνουμε αυτή και λαμβάνουμε. Όταν κάνουμε μια θετική μεταφυσική πράξη στέλνουμε στο σύμπαν αυτήν ακριβώς την θετική ενέργεια που αφορά στο σκοπό μας και αυτή η ενέργεια έρχεται πίσω με το αποτέλεσμα. Οταν όμως μαζί με την ενέργεια της εργασίας στέλνουμε μαζί και άγχος, φόβο, ανυπομονησία και άλλα παρόμοια αρνητικά συναισθήματα τότε διαβρώνουμε την θετική ενέργεια και την δηλητηριάζουμε.
Ο χρόνος, είναι μια ανθρώπινη επινόηση για να μπορεί να μετρά τα πάντα και ειδικά την παραμονή του στη ζωή.
Η μαγεία είναι μεταφυσική, είναι ενέργεια.
Και αυτή τη στιγμή μιλάμε για ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Το πιο βασικό συστατικό στη μαγεία είναι η διαδικασία της τέλεσης και η ενέργεια που απελευθερώνει ο άνθρωπος τη στιγμή που το κάνει σε συνεργασία με την ενέργεια των υλικών και της τελετής (λόγια κτλ) Αν η τελετή λειτουργηθεί επ ακριβώς αλλά ο άνθρωπος δεν αποδώσει σωστή ενέργεια ή μετά την τελετή νιώσει άχγος, αμφιβολία κτλ κτλ τότε επιρρεάζει την αποδωση της τελετής
Τελος, να τονίσω πως όσο περισσότερο ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα και μετράμε τις ημέρες σαν τους φαντάρους, τόσο θα καθυστερεί το αποτέλεσμά μας. Και δυστυχώς ΔΕΝ μπορουμε να κάνουμε κάτι άλλο γι αυτό απο το να ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ και να το αφήσουμε να λειτουργήσει.
Πολλοι ρωτάνε “ποιο είναι το πιο ισχυρό φίλτρο ή πακέτο, ή σκόνη κτλ που έχετε”
Και απαντώ: Όλα είναι εξίσου δυνατά. Ειναι σαν να ρωτάτε ενα παπά “ποιος είναι ο πιο δυνατός Άγιος που έχει ο Χριστιανισμός?”
Το κάθε ένα υλικό ή ξόρκι κάνει τη δική του δουλειά. Δεν είναι θέμα ισχύος αλλά διαφορετικότητας.
Για ποιους λόγους λοιπον μπορεί να καθυστερεί να έρθει ένα αποτέλεσμα μαγικής πράξης? (τα βάζω με σειρά προτεραιότητας από το πιο συνηθισμένο στο πιο σπάνιο)
1) Όταν έχουμε ΑΓΧΟΣ και ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ
2) Όταν το σκεφτόμαστε συνέχεια ή μιλάμε γι αυτό συχνά
2) Όταν έχουμε ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ και ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ
3) Όταν έχουμε επάνω μας μάγια (πχ κελιδώματα στεφανιού ή τύχης) ή συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια που δεν μας αφήνει να δουλέψουμε με τη θετική ενέργεια των υλικών και της μαγείας.
4) Όταν ο Θεός, Ο Αλλαχ, Ο Βούδας ή όπως αλλιώς θέλετε έχει άλλα σχέδια για εσάς και μαλιστα επιμένει σε αυτά (μη φοβάστε αυτό καταλήγει πάντα σε καλό)
ΜΕΓΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Κ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
Όταν κυνηγάς κάτι σε αποφεύγει, όταν αποφεύγεις κάτι σε κυνηγάει.
Που σημαίνει:
Πως αν ψάχνω επίμονα να βρω το στυλό μου να γράψω κάτι δεν πρόκειται να το βρω ΠΟΤΕ. Όταν το ξεχάσω και σταματήσω πια να το αναζητάω τότε..τσουπ…εμφανίζεται μπροστά μου.
Εχει συμβεί σε όλους…Σωστά?
Ο ίδιος νόμος διέπει και τη μεταφυσική (μαγεία κτλ)Κάνουμε τη μαγική μας πράξη και μετά αγχωνόμαστε ή ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα = Το αποτέλεσμα ΔΕΝ θα έρθει ποτέ ή θα καθυστερήσει υπερβολικά πολύ
Κάνουμε τη μαγική μας πράξη, αισθανόμαστε σιγουριά και το ξεχνά με αφήνοντάς το να δράσει = Το αποτέλεσμα έρχεται πολύ γρήγορα και είμαστε ικανοποιημένοι και ευτυχείς
 της Αθηνάς Ανδριανού
Αρέσει σε %d bloggers: