Σολωμονική μαγεία – George Julius

Πόσα χειρόγραφα αποδίδονται στον Βασιλιά Σολομώντα; Με μαγικές εργασίες, επικλήσεις και καθυποτάξεις δαιμόνων και ολόκληρα θεουργικά τυπικά μέχρι μαντεία κάθε μορφής με τη βοήθεια πανίσχυρων δυνάμεων που είναι έτοιμες να σου αποκαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος!!!

Για πρώτη φορά μπορείς να έχεις όλους αυτούς τους Κώδικες στα χέρια σου. Όλη αυτή την πανίσχυρη Γνώση και Δύναμη, έτοιμη να την χειριστείς, όπως εσύ και μόνο επιθυμείς!

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και πρακτικής και συλλογής της πλειονότητας αυτών των μαγικών χειρογράφων που αποδίδονται στον βασιλιά Σολομώντα και μια συγκριτική μελέτη ανάμεσά τους κατέληξα στο παρόν εγχειρίδιο! Μάλιστα, έχω την χαρά και την τιμή να παρουσιάσω πρώτος την μοναδική μαγική πραγματεία ‘σολομωνική’ που αποδίδεται στον βασιλιά Σολομώντα και είναι γραμμένη εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά και προέρχεται από τον 15ο μ.Χ αιώνα!

Η Σολομωνική, το Μικρό και το Μεγάλο Κλειδί καθώς και η ‘Μαγική Πραγματεία του Βασιλιά Σολομώντα’ είναι πλέον στα χέρια σου! Εκμεταλλεύσου με σύνεση την γνώση που σου δίνει και με φρόνηση την δύναμη, διότι όσο μεγαλύτερη η δύναμη τόσο μεγαλύτερες και οι ευθύνες απέναντι στον Συμπαντικό Νόμο.

Το έργο αυτό από μόνο του είναι ένα άλλο λυχνάρι του Αλαντίν έτοιμο να σου εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες και να χορτάσει τα πιο αχαλίνωτα πάθη σου!!

Συγγραφέας: George Julius
Σελίδες: 886 Μέγεθος: Α4

Θα το βρείτε εδώ: https://www.kismet-shop.gr/_________________/p489212_20487894.aspx

Αρέσει σε %d bloggers: