Το Ευαγγέλιο της Λίλιθ – George Julius

Οι απόκρυφοι Κώδικες από μια ιδιωτική συλλογή πλέον έρχονται στην επιφάνεια. Ο τίτλος του πρώτου Κώδικα ήταν  “Η ιστορία της πρώτης γυναίκας του Αδάμ” και βρέθηκε σε μια αρχαιολογική ανασκαφή που έγινε στην αιγυπτιακή πόλη Σακκάρα στα πλαίσια μιας ευρύτερης αρχαιολογικής έρευνας. Βρέθηκαν μέσα σ’ ένα τετράγωνο μαρμάρινο κιβώτιο και στην επάνω πλάκα ήταν μια αναπαράσταση της εικόνας του εξωφύλλου και η στα αραμαϊκά η λέξη Λίλιθ στα πόδια της φιγούρας. Μέσα βρήκαν διάφορα ευρήματα, τα οποία δεν είναι επί του παρόντος να αναφερθούν και μια συλλογή από Κώδικες, γραμμένοι στην ελληνιστική διάλεκτο.

Όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν τι περιείχαν οι Κώδικες και τα θρησκευτικά ζητήματα που θα προέκυπταν, τα μετέτρεψαν σε φιλμ και τα έδωσαν σε γνωστό χορηγό αρχαιολογικών ανασκαφών της περιοχής και το φιλμ το προώθησαν στο Βατικανό. Ευτυχώς όμως επειδή όλοι εξαγοράζονται, ένας ερευνητής πλήρωσε και πήρε αντίγραφο και το πούλησε σε κάποιον κλεπταποδόχο και βρέθηκε τελικά στα χέρια της Αδελφότητας της Σκοτεινής Μητέρας μαζί με μια σφαίρα από μαύρο όνυχα που βρέθηκε στο προαναφερθέν κιβώτιο.

Οι Κώδικες αποδεικνύουν ξεκάθαρα πως υπήρχε μια αρχαία σέκτα που ακολουθούσε κάποιου είδους “ευαγγέλιο”, ένα Ιερό Κείμενο, σχετιζόμενο με την Λίλιθ και η ανάγνωσή του δίνει απαντήσεις σε πολλούς θρησκευτικούς προβληματισμούς.

Συγγραφέας: George Julius
Σελίδες: 334 Μέγεθος: B5

Θα το βρείτε εδώ: https://www.kismet-shop.gr/______________________/p489212_20487904.aspx

Αρέσει σε %d bloggers: