Ο οραματισμός αλλάζει τη ζωή μας

Ο οραματισμός είναι η ικανότητα του να φανταζόμαστε μία κατάσταση μία εικόνα ή ένα περιστατικό έτσι όπως θα θέλαμε να πραγματοποιηθεί.

 Ο οραματισμός είναι μία καταπληκτική πρακτική η οποία μας βοηθά να υλοποιήσουμε όλες τις πραγματικές μας εικόνες στη σφαίρα του υπαρκτού.

Πως λειτουργεί:
Το Σύμπαν είναι μία τεράστια μορφή ενέργειας και διέπεται απο ένα θεμελειώδη συμπαντικό νόμο. Το νόμο της ΕΛΞΗΣ. Σύμφωνα με το Νόμο αυτό έχουμε την τάση να ελκουμε ακριβώς ότι σκεφτόμαστε.
Οι σκέψεις μας είναι επίσης πηγές ενέργειας οι οποίες με τη σειρά τους απελευθερώνονται και συγχωνεύονται από το Σύμπαν.
Το σύμπαν λειτουργεί σαν καθρέφτης και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να αντανακλά επάνω μας αυτά ακριβώς που σκεφτόμαστε και μας τα επιστρέφει.
Τώρα θα μου πείτε “μα εγώ πχ που μόλις χώρισα με τον (τάδε) και τον θέλω πίσω τότε το σύμπαν γιατί δεν μου τον φέρνει”?
Και θα σας εξηγήσω αμέσως. Γιατί όταν είμαστε δυστυχώς σε μία κατάσταση ψυχικής φόρτισης, άγχους ή ψιχικού πόνου τότε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα είναι πολύ πιο έντονα απο την επιθυμία μας.
Εμείς οι άνθρωποι επίσης έχουμε την τάση συχνά να σκεφτόμαστε αυτά που ΔΕΝ θέλουμε παρά αυτά που θέλουμε. Αυτά τα τόσο έντονα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ένας για παράδειγμα χωρισμός είναι η ίδια η ενέργεια που στέλνουμε στο σύμπαν-καθρέφτη και τα ίδια ακριβώς μας επιστρέφει πίσω.
Για να έχουμε το αποτέλεσμα που ζητάμε θα πρέπει να απελευθερώσουμε αφενός το μυαλό μας απο τις αρνητικές σκέψεις. (καποιος ειπε δύσκολο? μα γι αυτό ειμαστε εδώ για να καταφέρουμε τα πάντα μαζί) Και στη συνέχεια να τις αντικαταστήσουμε με θετικές

Ο Οραματισμός μας βοηθά να σκεφτούμε-να φανταστούμε αν θέλουμε μία επιθυμητή κατάσταση. Να τη δούμε να ζωντανεύει και να διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό μας και να τη ζήσουμε σαν να συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Αυτό μας βοηθά γιατί με αυτό τον τρόπο στέλνουμε την επιθυμία μας στο σύμπαν απαλαγμένοι απο το φόβο ή το άγχος ή όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, κι εκείνο μας το στέλνει πίσω κάνοντάς το να συμβαίνει στη ζωή μας πραγματικά.

Όταν σκεφτόμαστε τα προβλήματα που έχουμε, τα λάθη που κάναμε, τα χρήματα που μας λείπουν, τα χρέη που έχουμε, τότε το σύμπαν παίρνει ακριβώς αυτό το μήνυμα και μας το στέλνει πίσω. Μας δίνει δηλαδή περισσότερα προβλήματα, περισσότερα λάθη, πρισσότερα χρέη και λιγότερα χρήματα.

Αρέσει σε %d bloggers: