Υποβολή με τη δύναμη του νου

Κατα καιρούς διάβασα και άκουσα πληθώρα τρόπους υποβολών είτε με μελισσοκέρια ή με φωτογραφίες ή με αντικείμενα άλλα όπως χαρτί στυλό πάπυρο κτλ.

Εγώ με βάση την προσωπική μου εμπειρία και με βάση την επαφή που στο παρελθόν είχα με πολλούς πνευματικούς ανθρώπους που κατάφερνουν να ελέγχουν τη σκέψη σου με μεγάλη επιτυχία θα σας πω ορισμένα πράγματα που πραγματικα αξίζει να δοκιμάσετε και πιστέψτε με πως θα εκπλαγείτε απο τα αποτελέσματα.
Στο θέμα των υποβολών η αλήθεια είναι πως δεν επικαλούμαστε απολύτως καμία δύναμη παρα μόνο το ίδιο μας το μυαλό.΄Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει όπως όλοι γνωρίζουμε απίστευτη χωρητικότητα και εμείς οι κοινοί θνητοί ενώ έχουμε ένα τόσο μεγάλο χώρο στη διάθεσή μας χρησιμοποιούμε ένα πολύ μικρό μέρος του. Ο εγκέφαλός μας βρίσκεται σε μία συνεχή διαδικασία σκέψης ακόμα και την ώρα που κοιμόμαστε. Ενας λοιπόν σκεπτόμενος εγκέφαλος παράγει μια μορφή ενέργειας. Η μικρότερη ποσότητα οποιασδήποτε μορφής ενέργειας ονομάζεται κβάντο. Δηλαδή ένα φωτόνιο που αποτελεί τη μικρότερη ποσότητα της ενέργειας του φωτός ονομάζεται ένα κβάντο φωτός. Ο εγκέφαλός μας λοιπόν εκπέμπει συνεχώς κβάντα ενέργειας τα οποία κινούνται διαχεόμενα στο σύμπαν πάνω σε ορισμένες τροχιές τις οποίες μπορείτε να φανταστείτε σαν ένα τρένο που κινείται πάνω σε σιδηρόδρομο. Πολλές φορές μας έχει τύχει να σκεφτόμαστε ένα ακριβώς όμοιο πράγμα ή και να το λέμε κιόλας την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή με κάποιο φίλο μας ή με κάποιο συνομιλητή μας.
Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνη τη στιγμή οι “σιδηρόδρομοι” διασταυρώθηκαν κάπου μέσα στο χωροχρονο. Πόσες άραγε φορές μας έχει τύχει να σκεφτόμαστε έντονα έναν άνρθωπο που έχουμε να δούμε χρόνια ή έστω καιρό και λίγες ώρες ή λίγες μέρες μετά να μας παίρνει τηλέφωνο ή εστω να τον συναντάμε τυχαία στο δρόμο?
Κι αυτό φυσικά συνέβη με έναν κατα κάποιο παρόμοιο τρόπο. Η επιθυμία μας ή η σκέψη μας κινούμενη πάνω σε αυτές τις ράγες διασταυρώθηκε για ακόμη μια φορά. Αυτά λοιπόν τα παραδείγματα που σας έφερα δεν είναι τίποτα άλλο απο υποβολές που καθημερινά πραγματοποιούμε ανεξέλεγκτα και εν αγνοία μας.
Φανταστείτε τώρα λοιπόν να μπορούσαμε να “γυμνάσουμε” το μυαλό μας και να κατευθύνουμε εμείς με τη θέλησή μας αυτές τις γραμμές προς όποια κατεύθυνση επιθυμούμε. Αυτή ονομάζεται υποβολή κατα βούληση.
Πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό.?
Για αρχή θα ξεκινήσετε να υποβάλλετε ένα ζώο προσπαθώντας κοιτάζοντάς το έντονα να του μεταφέρετε μια σκέψη σας πχ “έλα” Ενας σκύλος θα ήταν μια καλή επιλογή. Κι αυτό γιατι όλα τα ζώα έχουν πολύ ανεπτυγμένη την διαίσθηση και μεταξύ τους επικοινωνούν τηλεπαθητικά. Αρα έχουν είδη μεγάλη ενεργειακή δεκτικότητα και ανοιχτά πεδία πάνω στα οποία μπορούμε να δουλέψουμε. Θα κάνετε αυτή την εξάσκηση καθημερινά έως ότου νιώσετε δονήσεις και το ζώο ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας. Να θυμάστε όμως ότι για αρχή αυτή η εξάσκηση απαιτεί μεγάλη καταβολή ενέργειας με αποτέλεσμα να νιώσετε στο τέλος της καταβολή δυνάμεων.
Βήμα 2ο Όταν επιτύχετε στο πρώτο βήμα που σας έδωσα και καταφέρετε να μεταφερετε μια απλή σκέψη σας στο σκύλο τότε να είστε σίγουρη πως έχετε κιόλας φάει το γάιδαρο. Τώρα μπορείτε να κάνετε μικρο υποβολές εξ’επαφής σε κάποιο φίλο που θα δεχτεί να σας βοηθήσει. Μια απλή αλλά αποτελεσματικότατη άσκηση είναι η εξής:
Σημειώστε σε ένα χαρτί έναν αριθμό απο το 1 έως το 10 πχ τον αριθμό 8. Τον αριθμό που επιλέξατε θα πρέπει να τον γνωρίζετε μόνο εσείς. Χαλαρώστε και γεμίστε το μυαλό σας με σιγουριά. Ζητήστε απο το φίλο σας να σας πει έναν αριθμό απο το 1 έως το 10 ενώ παράλληλα εκείνη την στιγμή εσεις απο μέσα σας θα του ζητάτε να πει το νούμερο που επιλέξατε. Πχ “Το 8 θα πεις” Προσοχή! Μην αμφιβάλλετε ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αν θα πετύχει ή όχι γιατί αυτομάτως έτσι στέλνετε τη σκέψη σας σε λάθος κατεύθυνση. Να είστε απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα και συγκεντρωμένοι.
Επαναλάβατε τη διαδικασία για όσο χρειαστεί. Αυτή η άσκηση ανοίγει τα πνευματικά πεδία και βοηθά στην κατεύθυνση της σκέψης μας προς ένα άλλο ενεργειακό πεδίο που είναι ακριβώς κοντά μας και γι’ αυτό θεωρείται και αρκετά εύκολο βήμα.

Φυσικά για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν εφαρμόζοντας το πρώτο βήμα με την κατεύθυνση σκέψης σε ένα ζώο μπορούν να δοκιμάσουν το 2ο βημα κατευθείαν με τη μόνη διαφορά ότι μπορεί να χρειασθούν λίγη περισσότερη προσπάθεια.
Καντε αυτό το τεστ και περιμένω να ακούσω σχόλια και εντυπώσεις. Εχει στ’ αλήθεια θεαματικά αποτελέσματα.

 της Αθηνάς Ανδριανού

Αρέσει σε %d bloggers: