Η δύναμη του Καθρέφτη

Πολλά έχουν ειπωθεί για εργασίες σχετικά με τη μαγική χρήση των καθρεφτών. Από τα παραμύθια και τις ταινίες της Ντίσνευ με τη Χιονάτη και την κακιά Μάγισσα μέχρι και τις ιστορίες στη λαογραφία μας σχετικά με το σκέπασμα των καθρεφτών κατα τη περίοδο πένθους.

Σαν εργαλείο στη Μαγεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους από μαντικές πρακτικές, μέχρι και επίκληση πνεύματος…! Στο τελευταίο δε θα αναφερθώ ακόμη γιατί το θεωρώ επικύνδυνο για την ώρα αλλά σας παραθέτω μια απλή γητειά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με έναν καθρέφτη.

Ας υποθέσουμε πως έχετε ένα ραντεβού για δουλειά και πρέπει να κάνετε καλή εντύπωση, ή ένα date με ένα πρόσωπο που σας είναι πολύ ενδιαφέρον και θέλετε να τον/την εντυπωσιάσετε, να “λάμψετε!

Πάρτε έναν καθρέφτη που να χωρά έστω ολόκληρο το πρόσωπό σας και ραντίστε τον με νερό που μέσα έχετε ρίξει 3 χούφτες αλάτι. Εάν δεν υπάρχει επιτραπέζιος καθρέφτης αρκεί αυτός του μπάνιου. Ανάψτε 2 κεριά (λευκά έστω και ρεσό) αριστερά και δεξιά του καθρέφτη. Κοιτάξτε το είδωλό σας μέσα και “δείτε” τον εαυτό σας όχι όπως είναι αλλά όπως θα θέλατε να σας δουν ότι είστε. Ένα όμορφο λαμπερό πρόσωπο που μαγνητίζει τα βλέμματα, που όποιος το δει αυτό το πρόσωπο δε θα του είναι εύκολο να το ξεχάσει. Μη κοιτάζεστε απλως στον καθρέφτη! Οραματιστείτε τον εαυτό σας, δείτε αυτό που θέλετε να δουν οι γύρω σας και τους αρέσει! Σκεπάστε το πρόσωπό σας με τα χέρια σας για 30” και κατόπιν εμφανίστε το είδωλό σας στον καθρέφτη λέγοντας τα εξής λόγια:

Βλέπεις ό,τι θέλω εγώ να δεις κι αυτό που βλέπεις είναι αυτό που θέλεις! (3 φορες).
κατόπιν οραματιστείτε την εξέλιξη του ραντεβού και πώς έχετε κερδίσει με το βλέμα σας τις εντυπώσεις, πόσο ελκυστικοί δείχνετε και αλοίψτε το λαιμό, το στήθος και πίσω από τα αυτιά με το αγαπημένο σας έλαιο, ή άρωμα. Όταν σας δουν, ή σας μυρίσουν σε συνδιασμό με το μαγνητισμό που έχετε προκαλέσει θα δείτε θεαματικές αλλαγές στον τρόπο που σας παρατηρούν οι άλλοι.

Αρέσει σε %d bloggers: