Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/2/18 έως 2/3/18

Κριος

Η εβδομαδα σας βρισκει με σκεψεις για τα μελλοντικα σας σχεδια. Κλεινεστε λιγο στον εαυτο σας χωρις αυτό να είναι κακό αφού δίνετε έμφαση στα αισθηματικά σας και κάνετε όνειρα. Γενικά θα σας απασχολήσουν άτομα του περιβάλλοντος σας και θα θέλετε να βοηθήσετε τους πάντες αφου θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτές τις μέρες. Το ΣΚ σας βρίσκει με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα είστε αρκετά δυναμικοί,αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και περνάτε ευχάριστες στιγμές. Με λίγα λόγια ρισκάρετε και σας βγαίνει σε καλό. Έχετε θετική συμπεριφορά προς τους άλλους και γκρεμιζετε τα τείχη προστασίας σας. Βάλτε κάποια όρια για να μην προσγειωθείτε απότομα. Το ΣΚ ξεκουραστείτε.

Δίδυμος

Είστε επιρρεπής στα λάθη αυτή την εβδομάδα όποτε χρειάζεται προσοχή. Η κριση σας δεν θα είναι ορθή και τα συμπεράσματα σας σε όλους τους τομείς θα είναι βιαστικά. Θα είστε πιο συναισθηματικοί και γεμάτοι ανασφάλειες. Προσοχή λοιπόν στις αποφάσεις σας. Το ΣΚ απομονωθείτε και ηρεμήστε.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα σας χαρίσει νέες γνώσεις και θα εξελιχτείτε τόσο στην προσωπική σας ζωή οσο και στην επαγγελματική. Δεν θα είστε απόλυτοι στα αισθηματικά σας και θα έχετε αισιοδοξία για όλα τα θέματα. Κοινώς μπορείτε να κατακτήσετε ότι θέλετε αυτή την εβδομαδα. Το ΣΚ βγείτε με φίλους και διασκεδαστε.

Λέων

Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές γιατί κάποια πράγματα σας πιέζουν και δεν σας αρέσουν καθόλου. Κάντε το με προσοχή. Έρχονται ευκαιρίες στην εργασία σας και τα οικονομικά σας θα αυξηθούν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιες αγορές που θέλετε. Το ΣΚ έξοδος για ποτό και φαγητό θα είναι ότι πρεπει.

Παρθένος

Εντάσεις σας περιμένουν με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας αλλά θα τις λύσετε χωρίς απώλειες και για τις δύο μεριές. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν σε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν. Βασιστείτε επάνω τους,είναι για καλό. Ακολουθείστε το ένστικτο σας και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Το ΣΚ σας βρίσκει με πολλές προτάσεις για εξόδους.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες ότι έχετε δώσει θα το εισπραξετε πίσω. Έχετε καλή τύχη και το κάρμα θα λειτουργήσει υπέρ σας. Λίγες δυσκολίες οικονομικές από κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος σας περιμένουν αλλά θα τις ξεπεράσετε. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και μην κάνετε πίσω.  Το ΣΚ αφιερώστε το στο ταίρι και στους φίλους σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα ρέει για εσάς άφθονη θετική ενέργεια και πάτε ένα βήμα μπροστά. Θα ναι η τύχη με το μέρος σας φτάνει να πιστέψετε στον εαυτο σας. Μην σκέφτεστε αρνητικά και μην είστε κυκλοθυμικοι. Όλα μπορούν να πάνε καλά αυτές τις μέρες σε όλους τους τομείς. Το ΣΚ χαλαρώστε και ξεκουραστείτε γιατι το χρειάζεστε.

Τοξότης

Ηρεμία επικρατεί αυτή την εβδομάδα και δεν θα βιαστείτε για τίποτα. Καμιά ένταση μόνο γαλήνη. Δεν έχετε υπερβολικές αντιδράσεις και σκέφτεστε τα πράγματα πιο ήρεμα. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους σας και θα σας κάνει καλο. Το ΣΚ αφιερώστε το εκεί και μην σκέφτεστε τα διάφορα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Να είστε δυναμικοί και να μην ενδώσετε σε όποιον θέλει να σας δημιουργήσει νεύρα και άγχος. Θα μιλήσετε με νέα άτομα και θα δεχτείτε προτάσεις για επαγγελματικά ανοίγματα που περιμένατε και θέλατε καιρό. Τόλμηστε αλλα με προσοχή.  Το ΣΚ βγείτε για φαγητό με συνεργάτες και ακούστε τις προτάσεις τους.

Υδροχοος

Ξέρετε τι θέλετε.  Δείξτε το λοιπόν χωρίς φόβο.  Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά αν δεν το επιτρέψετε. Οικονομική εξασφάλιση και άνθιση θα έχετε αφού νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αισθηματικά θα είστε καλά αλλά προσέχετε τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας. Το ΣΚ διαλογιστείτε γιατι το χρειάζεστε.

Ιχθυς

Μην κάνετε ότι θέλουν οι άλλοι. Να είστε ο εαυτος σας. Γίνεστε πιο ρομαντικοί και θα περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Προσοχή σε εντάσεις με φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα. Μην χαλατε την ενεργεια σας για κανεναν. Προσοχη επισης στην υγεία σας λόγω κούρασης. Το ΣΚ χαλαρωστε και κοιμηθείτε.

 Της: Ιωάννας Σταϊκούλη

Αρέσει σε %d bloggers: