Πρακτική επικλησης ενός τυχαίου djinn

 

Τα djinn είναι πνεύματα της αραβικής παράδοσης πολύ ισχυρά και κάποια σαν κ αυτά που θα προσπαθήσουμε να καλέσουμε βοηθάνε τον άνθρωπο. Θα αναλυθεί εδώ σύντομα μια τεχνική τυχαίας επαφής με κάποιο απ αυτά τα πνεύματα το οποίο θα έχει καλή πρόθεση και μπορεί να μας βοηθήσει σε καθοδήγηση και διάφορους σκοπούς μας..Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα μπάνιο χωρίς σαμπουάν και διάφορα αρώματα που μπορούν να ταράξουν τα djinn τα οποία δεν συμπαθούν τις μυρωδιές πέρα απ τις δονήσεις τους.
Θα χρειαστούμε 3 κεριά χωρίς αρώματα επίσης. Ένα άσπρο, ένα μαύρο, και ένα κόκκινο. Το λευκό και το μαύρο συμβολίζουν την ελεύθερη βούληση των djinn και την πύλη μεταξυ των κόσμων των ανθρώπων και των πνεύματων. Το τελευταίο θα πρέπει να είναι κλειστό κόκκινο που θα συμβολίζει το ίδιο το djinn που είναι φτιαγμένο από την «φωτιά χωρίς καπνό»
Από κει και έπειτα θα πρέπει να έχουμε κοντά μας ένα κοινό λευκό μεγάλο μπώλ για να βάλουμε την προσφορά, σπίρτα, ένα ψαλίδι, ένα λυχνάρι( ή λάμπα παραφίνης) και έναν μεγάλο καθρέπτη που αντιπροσωπέυει την δυαδικότητα μεταξύ των κόσμων. Πριν ξεκινήσουμε την επίκληση γράφεις το μήνυμα αυτό στο κόκκινο κερί στα πλάγια: «A’oo Thu Billah, min Ash Shaitan Arrajin» Φράση που προστατέυει από το κακό. 

Επειτα κλείνουμε το γενικό του σπιτιού ώστε να μην έχουμε παρεμβολές από το ρεύμα. Αυτό γίνεται επίσης για να μην έχουμε κάνενα άλλο φως εκτός και αν αυτό είναι το φυσικό του Ήλιου. Πρέπει να φοράμε χαλαρά και φαρδία ρούχα και έπειτα καθόμαστε σταυροπόδι στο πάτωμα κ χαλαρώνουμε εστιάζοντας στην αναπνοή μας για δεκα λεπτα περίπου αδειάζοντας από σκέψεις. Στηρίζουμε τον καθρέπτη μπροστά μας και τοποθετούμε τα κεριά από αριστερά προς τα δεξιά με τη σειρα άσπρο, κόκκινο, μάυρο. Τέλος βάζεις το άδειο μπώλ μπροστά από το κόκκινο κερί ανάμεσα σε αυτό και τον καθρέπτη. Επίσης οσον αφορά τη λάμπα παραφίνης ή  λυχνάρι  μέσα στο λάδι του θα πρέπει να έχουμε τρίψει βενζόη, ξύλο αλόης, μαστίχα και olibanum. Το τελευταίο βότανο αν δεν μπορούμε να το βρούμε το παραλήπτουμε δεν πειράζει. Σε αυτή τη λάμπα θα συνδεθεί το πνεύμα που θα έρθουμε σε επαφή.
Ανάβουμε πρώτα το άσπρο κερί και μετα το μαύρο σύμβολα της ελεύθερης βούλησης. Μετά παίρνουμε με το αριστερό χέρι το λευκό κερι και με το δεξί το μαυρο και με τις δυο τους φλόγες ανάβουμε το κόκκινο!
Λέμε τα λόγια που γράψαμε στο κερί 9 φορές όσο πιο καθαρά γίνεται προσπαθώντας να εστιάσουμε στον χώρο γύρω μας και σε τυχόν παρούσια που θα έρθει. Επίσης εστιάζουμε στην κίνηση της φλόγας του κεριού και προσπαθούμε να πιάσουμε δονήσεις. Συνεχίζουμε μέχρι να πίασουμε κάτι στην ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια θα κόψουμε μια μικρή ψαλιδιά από τα μαλλια μας την οποία θα αφήσουμε σαν προσφορά στο πνεύμα ώστε να συνδεθεί μαζι μας αλλά και να του δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό. Επίσης τώρα τοποθετούμε την λάμπα χωρίς να την ανάψουμε μέσα στο μπώλ.
Μετά λέμε τα εξης: «θέλω να μιλήσω στους Βασιλιάδες στην ελληνική γλώσσα. Προσφέρω την ενέργεια μου και κάνω όπως θες σε ανταλλαγή για την καθοδήγηση σου» Ενώ το λες ΑΜΕΣΩΣ κόβεις την τούφα και την βάζεις στο μπώλ. Μετα λες 3 φορές «σε προστάζω να μπείς στη λάμπα» Σταματάμε για μια στιγμή..
Έπειτα παίρνουμε το λευκό κερί και το σβήνουμε. Μετα το μαύρο. Συμβολίζοντας την αφαίρεση της ελέυθερης βούλησης. Αφήνουμε το κόκκινο να καίει. Παίρνουμε τη λάμπα και την βγάζουμε από το μπώλ και την αφήνουμε δίπλα. Παιρνουμε το μαλλί μετά και το ρίχνουμε στην φλόγα του κόκκινου κεριου. Όταν γίνει αυτό η προσφορά θεωρείται ολοκληρωμένη από το djinn και τώρα θα ζήσει μέσα στο αντικείμενο το οποιο το πρόσταξες. Όσο γρήγορα καεί το μαλλί άλλο τοσο γρήγορα σβήσε την φλόγα του κόκκινου κεριου. ΤΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Μετα θα φυλάξουμε κάπου την λάμπα και θα αναλύσουμε σε επόμενο αρθρο πως τη χρησιμοποιούμε. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα πρέπει να δώσουμε σημασία σε σημάδια και όνειρα οπου το πνεύμα θα επικοινωνήσει μαζί μας όπως επίσης και να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με αυτό κατά τη διαρκεία διαλογισμού κρατώντας τη λάμπα στην οποία κατοικεί.

 Του: Αλέξανδρου Δρίβα

Αρέσει σε %d bloggers: