Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1-3-18/8-3-18

Κριός

Η εβδομάδα σας βρίσκει επιθετικούς,οξύθυμους και καθόλου ήρεμους. Επειδή υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσετε σε άλλους καλύτερα να μείνετε λίγο απομονωμένοι και να ηρεμήσετε. Από την άλλη οι υποχρεώσεις σας ζητούν την ενέργεια σας όποτε η απομόνωση ακόμα και αν το θέλετε δεν θα κρατήσει για πολύ. Θα νιώσετε αγάπη και θα έχετε βοήθεια από δικά σας άτομα. Αφιερώστε τους το ΣΚ.

Ταύρος

Μην ανταγωνιζεστε συνεχώς τους γύρω σας πιστεύοντας ότι θέλουν να σας κάνουν κακό. Θα έχετε πολύ έντονη αυτή την αίσθηση αυτές τις μέρες. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι με τον σύντροφο σας ή τους φίλους σας για να ξεσκασετε. Αρχίστε να επικοινωνείτε καλύτερα με τους γύρω σας γιατί θα βγείτε κερδισμένοι. Το ΣΚ σας βρίσκει με σκέψεις για το άμεσο μέλλον σας.

Δίδυμος

Πολλές φορές λυπαστε για θέματα που μεγαλοποιειτε στο μυαλό σας και κλείνεστε στον εαυτό σας. Διοχετευετε την ενέργεια σας στους άλλους και περιμένετε να την εισπραξετε πίσω αλλά δεν γίνεται πάντα και απογοητεύεστε. Προσοχή στην πανσέληνο θα σας κάνει επιρρεπής στις εντάσεις. Το ΣΚ ξεκουραστείτε και δώστε βάση στην υγεία σας.

Καρκίνος

 

Η εβδομάδα σας βρίσκει με πολύ θετική διάθεση και έρχεστε κοντά με άτομα που έχουν απομακρυνθεί από εσάς. Ηρεμούν γενικά τα πράγματα στην ζωή σας και έχετε ένα περιβάλλον δημιουργικό. Η δουλειά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αλλά αυτό γίνεται για καλό καθώς είναι μια γόνιμη περίοδος για τις σχέσεις σας. Το ΣΚ αφιερώστε το στα παιδιά και στην οικογένεια σας.

Λέων

Να ακολουθείτε μόνο ότι νομίζετε ότι σας ταιριάζει και να μην συμβιβαζεστε με τίποτα λιγότερο. Διαχειριστείτε τον οικονομικό τομέα με εξυπνάδα γιατί αλλιώς δεν θα έχετε τις απολαβές που περιμένετε. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Δώστε εσείς την κατεύθυνση που θέλετε. Το ΣΚ δώστε σημασία σε προτάσεις για εξόδους.

Παρθένος

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας προσπαθούν να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν συμβουλές. Ακούστε τους και μην τους αποφεύγετε.  Δεν σας λένε ψέματα. Η πανσέληνος σας κάνει να δείτε καθαρά κάποιες υποθέσεις σας. Το ΣΚ βρείτε τα με ανθρώπους που έχετε δυσαρεστήσει.

Ζυγός

Μείνετε συγκεντρωμένοι σε ότι οραματιζεστε. Βγαίνετε από έναν δύσκολο δρόμο και ανταμειβεστε. Αγωνιστείτε είναι εξαιρετική περίοδος για τα σχέδια σας. Είναι μια περίοδος καρμικη και δεν είστε το θύμα σε καμιά περίπτωση. Το ΣΚ βγείτε και διασκεδαστε.

Σκορπιός

Σας παρουσιάζεται αυτή την εβδομάδα η ευκαιρία να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε όλους τους τομείς. Μην αφήνετε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας. Οποίο αδιέξοδο και αν εχετε βρισκετε λύση. Η θέληση σας είναι η δύναμη σας. Το ΣΚ φορτιστε τις μπαταρίες σας και χαλαρώστε.

Τοξότης

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας καθώς χρειάζεστε μία γενική ανανέωση. Από τη μία είστε πολύ δυναμικοί από την άλλη βάζετε τα συναισθήματα σας στην μέση σαν εμπόδια. Γενικά στο αισθηματικό περνάτε κρίση.  Το ΣΚ σκεφτείτε αν όντως είστε σε λάθος δρόμο ή είστε κάπως υπερβολικοί.

Αιγόκερως

Πιστέψτε ότι μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα και θα το καταφέρετε. Γενικά χρειάζεται περισσότερη πίστη στον εαυτό σας. Βγάλτε τα αρνητικά συναισθήματα από την ζωή σας δεν σας αξιζει.  Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με συνεργάτες και τη δυνατότητα να ταξιδέψετε. Το ΣΚ δείτε μήπως κάνετε μια μικρή εξόρμηση.

Υδροχόος

Μια οικογενειακή διένεξη θα έχει θετική έκβαση και τα οικονομικά σας ειδικά αν συνεργάζεστε με γυναίκες θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Βελτίωση γενικά στο θέμα των οικονομικών. Το ΣΚ συζητήστε με την οικογένεια σας κάποιοι για κάποιο ακίνητο κοντά σε νερό που θα χρειαστεί να το πουλήσετε.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα αγαπιέστε από όλους,παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και δεν είστε πλέον το θύμα. Έχετε πολλές υποχρεώσεις και λίγο χρόνο αλλά βιώνετε συνεχώς νέες εμπειρίες. Το ΣΚ ασχοληθείτε λίγο με τη θρησκεία και τον πνευματικό σας κόσμο.

 

Αρέσει σε %d bloggers: