Ξόρκι για χρήματα

Ξόρκι για Χρηματα Θα χρειαστειτε
-5 πρασινα κεριά -Ελαιο χρημάτων -Σκονη πλούτου -5 χρυσα νομίσματα κέρματα cents -Καρτα ταρώ “Ο Αυτοκρατορας” ή “Ο τροχός της τυχης” -Χρυσολίβανο

Ημερα εργασίας:
Η γητεια αυτή ειναι καλύτερο να γίνει μια Πεμπτη σε γέμιση όταν ο Ηλιος ή η Σεληνη βρισκεται στο Ζωδιο του Τοξότη(ο Τοξότης κυβερναται απο τον πλανητη Δια που ειναι βοηθητικός σε θεματα τύχης και πλούτου). Εναλλακτικά μπορει να γινει οποιαδηποτε Πεμπτη σε γεμιση και ωρα Δια ή Ηλιου.
Διαδικασία:
Αναψτε το καρβουνακι σας και ριξτε λιγο χρυσολιβανο να κάψει μαζί με λίγη απο τη σκόνη χρημάτων.
Αλειψτε τα κερια με το ελαιο χρηματων,χαραζετε σε καθε κερι το συμβολο του ευρω και το ντυνετε με τη σκόνη/πουδρα χρημάτων. Βάλτε τα κερια στο βωμο σας σε μια σειρα. Στη συνεχεια τοποθετηστε μπροστα απο τα κερια τα 5 νομισματα φεγκ σούι σε σχημα αστρου. Τελος μπροστα σας ακριβως ανοιξτε την καρτα “Αυτοκρατορας” ή “Τροχος της Τυχης” (ως συμβολα διαλογισμου).
Αναψτε τα κεριά ξεκινωντας απο το κερι που βρισκεται πρωτο αριστερα και συνεχιζοντας προς τα δεξιά.
Μόλις αναψετε όλα τα κερια πειτε
“Τα χρηματα ειναι ενα αναγκαιο κακό και η υπερβολική επιθυμία γι’αυτα ακομη μεγαλυτερο κακό. Εγω ο/η ταδε της ταδε επιθυμώ μόνο αρκετα χρηματα για τις αναγκές μου,για να πετυχω το(…πειτε τους λόγους που θέλετε τα επιπλεον χρηματα…) και για να βοηθήσω την προσπάθεια του Μεγάλου Εργου.”
Οραματιστείτε τωρα ενα αστρο με 5 ακτινες να λαμπει με πρασινο φως πανω απο τα κεριά και σε κάθε ακρη αυτου του αστρου ενα χρυσό νομισμα αντανακλά το φως των κεριών.
Τοτε πειτε
“Αρχάγγελε Σαχιήλ!Απευθυνω τα λόγια μου σε σενα για να πραγματοποιήσεις την επιθυμία μου και να ευνοήσεις την τωρινή μου ανάγκη για χρήματα…Χρειαζομαι αυτα τα χρηματα επειδή(…λετε τους λόγους…) κι οχι γιατι ειμαι φιλοχρήματος/η που θέλει να ζήσει σε πολυτέλεια πάνω απο τη στάθμη των ομοιων του. Αρχοντα Σαχιήλ,Αγγελε της Καλής Τυχης,ευνόησε τις επιθυμίες μου και στείλε μου Τυχη.”
Οραματιστειτε στη συνέχεια τα χρηματα να κυλούν προς τα κάτω σαν νομίσματα απο ενα αναποδογυρισμένο χρυσό κέρας.Δειτε τα να σκορπίζονται σαν λαμπεροι καταρράχτες στο πάτωμα.
Μετα καθιστε για μερικά λεπτα κοιταζοντας την φλόγα των κεριών καθως συνεχίζετε τον οραματισμό σας,με τα χρηματα διαρκως να πέφτουν απο τον αιθέρα προς τα πάνω σας.
Κοιταξτε κατοπιν την καρτα ταρω” ο Αυτοκρατορας” ή “ο Τροχος της Τυχης” και συνεχιστε τον διαλογισμο σας…αφηστε τα κερια να κάψουν μέχρι τέλους.
Θαψτε τα υπολειμματα σε γλαστρα Βασιλικού. Βαλτε τα νομισματα αν θέλετε σε ενα πρασινο πουγκι που θα κρατατε κοντα σας για γούρι.
Αρέσει σε %d bloggers: